MOZE HERBS


Moze Herbs diformulasi dari perubatan tradisional yang membantu merawat masalah gout, sakit sendi & resdung. Penyakit Gout & Sakit Sendi berkait rapat dengan kandungan asid urik dan kolestrol yang tinggi dalam badan anda. Apabila kandungan asid urik dan kolestrol tinggi di dalam badan, maka kesihatan akan terjejas sedikit demi sedikit.


Peringkat awal, anda sering berasa sangat letih, sukar tidur atau terlalu cepat tertidur, sukar bangun pagi, mual, rasa pening, sakit tulang belakang dan banyak lagi. Seterusnya pergerakan badan akan mula merosot sedikit demi sedikit. Akhirnya menyebabkan produktiviti semakin merosot.Peringkat seterusnya jika terus diabaikan simtom ini, kesihatan anda akan menjadi lebih teruk, malah bentuk fizikal tubuh badan boleh berubah menjadi cacat seperti sendi-sendi pada jari tangan dan kaki membengkak yang boleh bersifat kekal jika lambat dirawat.

KANDUNGAN BAHAN UTAMA

CADANGAN PENGAMBILAN


A. Jika anda tidak mengalami penyakit serius, maka anda ambilnya sebagai makanan tambahan 1 biji setiap pagi atau malam sebelum makan.

B. Jika anda ingin merawat penyakit kronik seperti gout, sakit sendi, resdung & lain-lain, ambil 2 biji sebelum sarapan pagi dan 2 biji sebelum tidur.

C. Untuk menghilangkan mengantuk, ambil 1 atau 2 biji sebelum melakukan aktiviti-aktiviti harian seperti memandu, bersukan, bekerja & lain-lain.


Anda akan mula merasai perubahan pada diri anda sekurang-kurangnya selepas 3 hari menggunakan Moze Herbs mengikut aturan penggunaannya. Antara kesan yang dapat anda rasai pada peringkat awal ini ialah tiada lagi lenguh-lenguh badan selepas seharian bekerja, badan dan minda yang lebih cergas apabila bangun pagi serta keadaan fizikal yang lebih bertenaga sepanjang hari.

Sebagai rawatan bagi mereka yang mengalami masalah gout, strok, darah tinggi dan lain-lain. Pengambilan Moze Herbs perlu secara berterusan selama sekurang-kurangnya 30 hari. Selama tempoh ini, perubahan secara berperingkat dapat dilihat pada pesakit hari demi hari.

Anda boleh berhenti menggunakan Moze Herbs sekiranya anda merasakan sudah sembuh sepenuhnya.

Nota: Sila minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari semasa mengambil produk ini.


TESTIMONI
Harga Promosi dan Cara Belian

BAYARAN SECARA OFFLINE :

LANGKAH 1 : PILIH PAKEJ YANG DIPAPARKAN DI ATAS.
LANGKAH 2 : BUAT BAYARAN DAN HUBUNGI NOMBOR DI BAWAHBerikan butiran berikut untuk urusan pengeposan:
1. Nama Penuh
2. Alamat Penghantaran
3. Nombor handphone


Selepas bank-in mengikut jumlah yang anda pilih, mohon whatsapp / SMS segera untuk kami semak. Dan kami akan hantar terus kepada anda secara POSLAJU.

atau

Klik sini untuk terus wasap saya yer..
==>  www.wasap.my/60123940644/mozeherbs
==>  www.wasap.my/60123940644/mozeherbs

==>  www.wasap.my/60123940644/mozeherbs


No comments:

Post a comment